Η Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό

Την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 τα παιδιά του 34ου Νηπιαγωγείου Πάτρας επισκέφτηκαν το σχολείο μας στο πλαίσιο του προγράμματος και Σχεδίου Δράσης της μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.
Τους μικρούς μαθητές υποδέχτηκε και καλωσόρισε η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Πατρούλα Αντωνοπούλου με τον εκπαιδευτικό Πληροφορικής κ. Βοβό Ανέστη.
Η πρώτη ξενάγηση των μαθητών στο χώρο του Σχολείου ήταν στο Εργαστήριο Πληροφορικής, όπου ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση από τον κ. Βοβό Ανέστη του τρισδιάστατου εκτυπωτή.
Στη συνέχεια οι μαθητές της Α΄ Τάξης με τις δασκάλες τους κ. Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου και κ. Ρούλα Τσιάκλα υποδέχτηκαν τους μαθητές στις αίθουσες διδασκαλίας, γνωρίστηκαν, συνομίλησαν με τους μαθητές της Α΄ Δημοτικού για τις εμπειρίες τους στην πρώτη χρονιά του Δημοτικού, ζωγράφισαν και στο διάλειμμα έπαιξαν μαζί στο προαύλιο του Σχολείου παιχνίδια με τον εκπαιδευτικό Φ. Αγωγής κ. Πομώνη Νίκο.
Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα και φεύγοντας πήραν δώρο ένα καραβάκι για να αρχίσουν το καινούριο ταξίδι τους στο Δημοτικό Σχολείο.