Αρμενάκι μου σχολειό μου……………….

Γιορτή λήξης

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 μια παράσταση αναμνήσεων με πρωταγωνιστές τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης και τη συμμετοχή όλων των μαθητών του Σχολείου μας, παρουσιάστηκε στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.

Ένα ταξίδι γοητευτικό, στο οποίο παραδοσιακοί χοροί με τους γυμναστές μας κ. Πομώνη Νίκο και κ. Κων/νο Ντούβα, η μουσική με την κ. Χριστίνα Ρόδη, η κίνηση και οι χορογραφίες με τη θεατρολόγο κ. Αγγελική Γεωργακοπούλου , η τέχνη με τις πινελιές της εκπ/κού των Εικαστικών κ. Αντωνίας Γρίβα και με την τεχνική επιμέλεια του κ. Σταύρου Μαρκαντωνάτου, έστησαν γιορτή μοναδική με την επιμέλεια όλων των Δασκάλων και της Διευθύντριας του Σχολείου, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

 Στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που αποχαιρετούν το Δημοτικό Σχολείο, ευχήθηκαν να είναι καλοτάξιδο το ταξίδι τους στο Γυμνάσιο, ο πανσιωλογιότατος π. Κωνσταντίνος , ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Ηρακλής Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Μηλιώτης Φαίδων και μέλη του Συλλόγου. Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και πλήθος κόσμου, ενώ η Διευθύντρια κ. Αντωνοπούλου Πατρούλα συγκίνησε τους μαθητές με ένα αποχαιρετιστήριο αφιέρωμα.