Οδηγίες εγκατάστασης του προγράμματος WebEx Meetings

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων παρέχει στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης την δυνατότητα τηλεδιασκέψεων με χρήση της εφαρμογής WebEx Meetings. Τα βήματα που πρέπει να κάνετε ώστε να μπορέσετε να συμμετέχετε σε τηλεδιάσκεψη είναι τα ακόλουθα:

Αρχικά επιλέγετε αν θα χρησιμοποιήσετε υπολογιστή (με μικρόφωνο) ή κινητό/tablet. Αν έχετε δυνατότητα και για τις δύο επιλογές καλύτερα να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή γιατί είναι πιο εύκολο στη χρήση του το περιβάλλον για υπολογιστή και δίνει περισσότερες δυνατότητες. Αν δεν έχετε υπολογιστή άμεσα διαθέσιμο μπορείτε να προχωρήσετε χρησιμοποιώντας το κινητό/tablet σας. Οτιδήποτε από τα δύο τελικά επιλέξετε να ξέρετε ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να το εγκαταστήσετε την εφαρμογή και στα δύο, δηλαδή και στον υπολογιστή και στο κινητό/tablet σας.

Εγκατάσταση σε Κινητό/tablet
Αν χρησιμοποιείτε κινητό/tablet επιλέγετε ένα από τα δύο παρακάτω κουμπιά (App Store για συσκευές Apple και Google Play για συσκευές Android) και ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης που ανοίγουν πατώντας εδώ (Με κινητό ή tablet.pdf):

Download Cisco Webex Meetings Mobile App on the App Store
Get Cisco Webex Meetings Mobile App on Google Play


Εγκατάσταση σε Υπολογιστή
Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ανοίγετε το αρχείο οδηγιών πατώντας εδώ (Με υπολογιστή.pdf) και ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης του προγράμματος σε υπολογιστή.

Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο μέχρι το δωμάτιο τηλεδιάσκεψης να ανοίξει. Φροντίστε μόνο να συνδεθείτε λίγο νωρίτερα ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά πριν αρχίσει η τηλεδιάσκεψη.