Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Με ενθουσιασμό, χιούμορ και πολύ φαντασία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Σχολείου μας στο 10ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021! Οι μαθητές μας αξιοποιώντας τις προγραμματιστικές τους ικανότητες αφηγήθηκαν τις υπέροχες ιστορίες τους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα που παρακολούθησαν διαδικτυακά το Φεστιβάλ. Επιπλέον παρακολούθησαν και ψηφιακές εργασίες μαθητών από την Δυτική Ελλάδα. Παρά τις απαραίτητες αποστάσεις λόγω της Πανδημίας, το Φεστιβάλ κατόρθωσε να μας φέρει όλους διαδικτυακά πιο κοντά και να δώσει μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας σε όλους εμάς που παρακολουθήσαμε το ταλέντο και την δημιουργικότητα των παιδιών να αψηφά αποστάσεις και περιορισμούς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ραντεβού το 2022 για το 11ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας!

Ο Εκπαιδευτικός Πληροφορικής,
Βοβός Ανέστης

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας το διδακτικό προσωπικό και η Διευθύντρια του Σχολείου Αντωνοπούλου Πατρούλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στο να έχουμε αυτή την εξαιρετική εμπειρία.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και στις μαθήτριές μας για τις εξαιρετικές ψηφιακές δημιουργίες τους, για τη συνεργασία τους και για την αξιέπαινη προσπάθειά τους.
Πολλά μπράβο και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον εκπαιδευτικό της Πληροφορικής κ. Βοβό Ανέστη για την παροχή κινήτρων στους μαθητές μας έτσι ώστε να αναδειχθεί η δημιουργικότητά τους και να παρουσιαστούν τα ψηφιακά τους έργα στους συμμαθητές τους, εκπαιδευτικούς και γονείς.
Πάντα τέτοιες επιτυχίες και μοναδικές δημιουργίες!