Γιορτή της 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή, 22-03-2024, η Έκτη Τάξη του σχολείου μας, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, πραγματοποίησε μια όμορφη και πρωτότυπη εκδήλωση για την ελληνική επανάσταση του 1821.
Οι μαθητές/τριες του ΣΤ1 τμήματος παρουσίασαν, με συγκινητικά έμμετρα δρώμενα-αναπαραστάσεις, το «Χρονικό της Επανάστασης» και «ζωντάνεψαν» με θαυμαστή φυσικότητα πολλά σημαντικά ιστορικά γεγονότα.
Οι μαθήτριες-τές του ΣΤ2 τμήματος κατάφεραν με «επαγγελματική» δεξιότητα να… ελαφρύνουν τη βαθιά συγκινητική ατμόσφαιρα με δύο κωμικά θεατρικά σκετς, ένα σατιρικό με τίτλο «Τι να ‘τανε το ‘21;» και μια δραματοποίηση ιστορικού ανέκδοτου με τίτλο «Κολοκοτρώνης-Όθωνας».
Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, που τα παιδιά εκτέλεσαν με άψογη τεχνική και, φυσικά, καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.
Η εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών να τιμήσουν τους ήρωες και τις ηρωίδες του ’21 είχε ως άμεσο αποτέλεσμα να γίνουν τα ίδια, στην καρδιά μας, οι ηρωίδες/ήρωες της ημέρας!Μπράβο παιδιά!Είμαστε υπερήφανοι για εσάς!!Κι όπως ανέφερε κι ο Διευθυντής τα παιδιά είναι το μέλλον, η ελπίδα μας και πρέπει να τα στηρίζουμε!Και του χρόνου!